Farm Run 2019 Australia Questions & Answers






 
Starts February 18 -  Each stage of the FarmVille Farm Run 2019 will have sets of questions to earn extra points to help you finish faster. Check out Australia's below SPOILER ALERT-  WITH ANSWERS and please do share.....


 



1 Which of these will you find in the streets of Australia?
Answer - Outback lamp post
 
2 Which of these is a Vineyard Fence?
Answer - vineyard fence
 
3 Which of these is a bushtail possum?
Answer - Brushtail Possum
 
4 Which is a Aussie Harvester?
Answer -Aussie harvester
5 Which Outhouse do you use in Australia?
Answer - Aussie outhouse
 
6 Which of these is a Wine Barrell?
Answer -
7 Which of these crops will you find in Australia?
Answer - Australian Barley
8 Which Garage do you build in Australia?
Answer - Australian Garage
 
9 Which of these is NOT an Australian Tree?
Answer -Cresthaven Peach Tree
10 Which of these is an Australian dog?
Answer - Black Australian Cattle Dog
11 Which one of these is a Tasmanian Sphinx?
Answer - Tasmanian Sphinx
 
12 Which one of these is an Albino Wallaby?
Answer - Albino Wallaby
13 Pick the building NOT from Australia.
Answer - Tree House Africana
 
14 Pick the Australian fallow.
Answer - Fallow Deer
15 Pick the animal NOT from Australia.
Answer - Space Goat







Post a Comment Blogger

 
Farmville Dirt Farmer © 2019. Trademarks are the property of their respective owners. Game content and materials (c) Zynga Inc.
All rights reserved. Site Maintained by STC Network
Top